Reception – caféansvarig till Lidingö Tennisklubb

Vi söker en eldsjäl, dig som vill vara med och påverka vår framtid!

Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag Sveriges näst största tennisklubb med 2300 medlemmar. Klubben står nu inför en mycket spännande framtid med en ny fin tillbyggnad som står färdig nu till sommaren 2019. Klubben kommer bl a att få en helt ny reception och cafédel som blir det första våra medlemmar möts av när de kommer in på klubben. Vår fina tennisanläggning är vackert belägen intill Kyrkviken.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övrig personal från det administrativa sportkontoret och våra tennistränare. I rollen kommer du att ha det yttersta ansvaret för att receptionen och caféet fungerar för våra medlemmar. Du har inköps- och personalansvar där planering av arbetsschema och rekrytering ingår som naturliga delar. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att receptionen är inbjudande, ser trevlig ut med ett brett och hälsosamt utbud.

Personliga egenskaper

Till denna nyckelroll söker vi dig som är serviceinriktad och hjälpsam. Du är en naturlig ledare som engagerar och entusiasmerar. Du tycker om att ha stundtals högt tempo och är van att hantera många bollar i luften. Vidare är du social, van att hantera både barn och vuxna samt förstår vikten av god service och ett gott bemötande. Du är ansvarsfull, lyhörd och är van att samarbeta för att få bästa resultat.

Vi erbjuder

Vi arbetar efter våra värdegrunder ”Utveckling, Glädje och Respekt”. Lidingö Tennisklubb ska upplevas som en vän för livet från ung till äldre. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö där du kommer att ha stor möjlighet att påverka och sätta din prägel på caféet inom klubbens ramar. Låter detta intressant? Maila i så fall in din ansökan till klubbchef Peter Hjort, peter.hjort@lidingotk.se som du kommer att rapportera till. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en heltidstjänst.

 

2019-03-13