Ansökan om medlemskap

Vem som helst är välkommen att bli medlem i Lidingö Tennisklubb. Du behöver inte spela regelbundet för att vara medlem, men spelar du några gånger per år tjänar du snabbt in medlemsavgiften i och med att du som medlem får billigare banhyra.

Medlemskapet gäller alltid från och med 1 januari, oavsett när under året det tecknas. Avgiften är 300kr/år för vuxna och 150kr/år för juniorer.
I medlemskapet ingår bättre priser på banorna, rabatt i vår tennisshop samt att du automatiskt får alla våra nyhetsbrev, inbjudningar till diverse events etc.

För att bli medlem fyller du i medlemsansökan nedan och klickar sedan på ”Skicka”. Vi skickar alla fakturor via epost, så var noga med att fylla i rätt epost-adress.