Inställda träningar under Lidingöloppsveckan

Publicerad i: Okategoriserade | 0

Kära medlemmar,

Snart drar Lidingöloppet igång och som vanligt byggs sportmässan upp på våra banor. Nytt för i år är att vi har utökat vårt samarbete med Lidingöloppet vilket innebär att bana 3 t.o.m. 6 kommer vara mässområde. Detta innebär en större intäkt för klubben som kommer gynna dig som medlem med utökade aktiviteter för alla nivåer.

OBS!!

All vuxenträning, juniorträning och trivselgruppspel är inställda från onsdagen den 26:e september t.o.m. söndagen den 30:e september. Detta gäller även Tennislekis på Hersby Gymnasium söndagen den 30:e september.

Kom gärna förbi mässan och handla i vårt mässcafé samt vår utegrill och stötta klubbens ungdomsverksamhet. Lämna dock bilen hemma p.g.a. att det är svårt att ta sig fram på vallenområdet.

Med vänliga hälsningar,

Lidingö Tennisklubb